Iti plac aperitivele cu rosii si busuioc? Te atrage irezistibil aroma lor parfumata? Atunci trebuie sa incerci o reteta de cu . Foloseste , rosii coapte, ulei de masline si busuioc pentru cateva aperitive gustoase si proaspete.
Ingrediente pentru crostini cu anghinare
- 450 gr baghete de paine
- 2 cani rosii taiate, fara seminte
- 1 cana inimi de anghinare, spalate, uscate si taiate
- 2 linguri busuioc proaspat, taiat
- 2 linguri ulei de masline
- ½ lingurita sare
-
1/8 lingurita piper
Cum se prepara crostini cu anghinare
Taie bagheta in cat mai multe felii. Apoi aseaza feliile pe o hartie de copt , intr-o tava. Unge painea cu ulei si da-o la cuptor pentru 10 minute, la 180 grade Celsius. Trebuie sa fie aurie si crocanta. Apoi scoate-o din cuptor si las-o sa se raceasca.
Pune intr-un castron rosiile, anghinarele, busuiocul, uleiul, sarea si piperul. Amesteca bine, apoi unge feliile de paine prajita cu aceasta compozitie.
Cum se servesc crostini cu anghinare
Se servesc imediat.