Aperitive

#bulete de cascaval #aperitive #sfaturi culinare #cascaval

Cum sa prepari cele mai bune bulete de cascaval

Buletele de cascaval sunt un aperitiv perfect pentru orice ocazie. Sunt usor de facut si pot fi servite atat reci cat si calde.

Ingrediente pentru buletele de cascaval

  • 150 g cascaval, ras
  • 150 g cascaval afumat, ras
  • 3 albusuri
  • 4 linguri faina
  • 4-5 linguri pesmet fin
  • 1/2 lingurita nucsoara
  • 1/2 lingurita piper
  • sare
  • ulei pentru prajit

Cum se prepara buletele de cascaval

Bate albusurile spuma, cu un praf de sare, pana obtii o bezea tare.

Intr-un castron, separat, adauga cascavalurile rase, faina, piperul si nucsoara si amesteca bine pana la omogenizare. Adauga peste acesta compozitie ouale batute spuma si amesteca usor cu ajutorul unei spatule.

Formeaza cu ajutorul mainii bilute mici pe care sa le treci apoi prin pesmet. Prajeste buletele in baie de ulei.

Cand s-au rumenit, scoate-le pe prosoape absorbante de unica folosinta si lasa-le sa se raceasca. Se pot servi atat reci cat si calde.

Sursa foto: culinar.md

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare