Aperitive

#branza #retete #curmale #branza de capra #curmale umplute

Curmale umplute cu branza de capra

Curmalele umplute cu branza de capra sunt potrivite pentru mesele festive sau cu multi invitati. Se prepara foarte repede si au un gust foarte bun.

Ingrediente pentru curmalele umplute cu branza de capra


150 grame branza de capra
1 catel de usturoi tocat fin
patrunjel tocat
16 curmale
sare
piper.

Cum se prepara curmalele umplute cu branza de capra

Intr-un bol amesteca branza de capra cu usturoiul si patrunjelul. Asezoneaza cu sare si piper. Amesteca pana obtii o pasta cremoasa.

Umple apoi fiecare curmala cu cate o lingurita din amestecul de branza. Se pot tine la frigider cateva ore, insa trebuie aduse la temperatura camerei cu 30 de minute inainte de servire.

Cum se servesc curmalele umplute cu branza de capra

Curmale umplute cu branza de capra se servesc ca atare, alaturi de alte aperitive.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete