Focaccia cu ceapa caramelizata , rosii si cascaval este ideala pentru micul dejun sau pentru gustarile de peste zi. Se prepara repede si are un gust foarte bun.
Ingrediente pentru focaccia cu ceapa caramelizata, rosii si cascaval
aluat
10 ml ulei de masline
1 ceapa tocata
1 ceapa rosie mica tocata
1 rosie tocata
100 grame cascaval ras
sare
piper.
Cum se prepara focaccia cu ceapa caramelizata, rosii si cascaval
Incinge cuptorul la 200 de grade. Unge o tava cu ulei de masline si aseaza aluatul. Asezoneaza cu sare si piper.
Intr-o tigaie incinge uleiul de masline si adauga ceapa si lasa pe foc timp de 20 - 25 de minute. Asezoneaza cu sare si piper.
Stropeste aluatul cu putin ulei de masline si adauga pe ceapa caramelizata pe toata suprafata. Presara si cascavalul ras si apoi adauga feliile de rosii. Asezoneaza cu sare si piper.
Da tava la cuptor pentru 30 de minute. Taie apoi in felii.
Cum se serveste focaccia cu ceapa caramelizata, rosii si cascaval
Focaccia cu ceapa caramelizata, rosii si cascaval se serveste ca atare.