Ingrediente pentru rulada din omleta cu rucola
- 6 oua
- 250 g mozzarella
- 30 g rucola
- 120 g sunca
- 2 lingurite de ulei
- 2 lingurite de parmezan
- sare si piper
Cum se prepara rulada din omleta cu rucola
Sparge ouale intr-un vas adanc, apoi bate-le bine impreuna cu sarea, piperul si parmezanul ras. Varsa ouale batute intr-o tigaie cu doua lingurite de ulei si prajeste omleta pe o parte si pe cealalta. Cand este aproape gata, scoate-o pe o farfurie, imprastie pe deasupra felii de mozzarella, bucatele de sunca si frunze de rucola. Ruleaza omleta, apoi aseaz-o din nou in tigaie si mai las-o un minut, doua pana ce se topeste mozzarella.
Trebuie sa stii ca rulada poate avea si alte tipuri de umpluturi. Poti inlocui mozzarella cu cascaval, iar rucola cu spanac sau cu ciuperci.
Cum se serveste rulada din omleta cu rucola
Rulada din omleta cu rucola se serveste calda, taiata in felii de grosimea unui deget si cu putin parmezan ras presarat deasupra.
Foto: passionidabere.wordpress.com