Aperitive

#parmezan #aluat #melci de aluat

Melci de aluat cu usturoi si parmezan

Melcii de aluat cu usturoi si parmezan se pot servi ca aperitive la petreceri, alaturi de alte preparate sarate.


Ingrediente melci de aluat cu usturoi si parmezan

 

  • 1 pachet aluat foietaj
  • 50 g unt
  • 3 catei usturoi
  • 150 g parmezan ras
  • 1 ou


Cum se prepara melcii de aluat cu usturoi si parmezan


Lasa aluatul la dezghetat, iar intre timp pregateste o compozitie omogena din unt, parmezan ras si usturoi zdrobit.

Intinde foaia de aluat, apoi unge-o cu amestecul de parmezan. Ruleaza aluatul foarte strans, apoi taie felii din rulada obtinuta.

Asaza melcii din aluat pe o tava tapetata cu hartie, unge-i cu ou batut, apoi da totul la copt, la 180 de grade, circa 20 minute.


Cum se servesc melcii de aluat cu usturoi si parmezan


Serveste aceste aperitive calde sau reci, dupa preferinta.

Sursa foto: vegalicious.org

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare