Ingrediente pentru mumiile din crenvursti
- 10 bucati de crenvursti
- o foaie de aluat pentru foetaj
Cum se prepara mumiile din crenvursti
Lasa aluatul la dezghetat, in frigider. Taie-l apoi fasii subtiri cu ajutorul unui cutit. Inveleste cu grija crenvurstii in aluat pentru a obtine o mumie. Ochii ii poti forma cu ajutorul a doua boabe de piper sau ii poti decora dupa coacere cu ketchup.
Asaza mumiile obtinute intr-o tava tapetata cu hartie de copt si coace-le la cuptorul preincalzit la 180oC timp de aproximativ 20 de minute sau pana cand aluatul se rumeneste.
Cum se servesc mumiile din crenvursti
Lasa mumiile din crenvursti sa se raceasca timp de 2-3 minute, apoi in locul lasat liber "deseneaza" ochii cu putin ketchup. Ii poti servi atat calzi cat si reci, alaturi de sos de mustar sau ketchup.
Sursa foto: pillsbury.com