Aperitive

#omleta la cuptor #mic dejun #retete simple #omleta #retete rapide

Omleta la cuptor, ideala pentru micul dejun

Omleta la cuptor cu branza este un deliciu de care te poti bucura la micul dejun, dar o poti savura si ca gustare intre mese. Se prepara foarte usor si nu ai cum sa dai gres cu aceasta reteta.

Ingrediente pentru omleta cu branza la cuptor

  • 8 oua
  • 240 ml lapte
  • 80g sunca, tocata cubulete
  • 250g branza Cheddar, rasa
  • 200g mozzarella, rasa
  • 1 lingurita pudra de ceapa
  • sare
  • piper

Cum se prepara omleta cu branza la cuptor

Preincalzeste cuptorul la 175oC, si unge o tava cu putin unt.

Intr-un vas pentru mixer adauga ouale si bate-le bine, pana obtii o compozitie spumoasa. Incorporeaza treptat laptele si asezoneaza cu sare si piper dupa gust. Adauga apoi in compozitie pudra de ceapa, sunca, mozzarella si branza cheddar. Amesteca bine cu ajutorul unei linguri.

Toarna compozitia in tava si lasa omleta cu branza sa se coaca timp de 40-45 de minute, sau pana cand oul este bine patruns.

Cum se serveste omleta cu branza la cuptor

Lasa omleta sa stea la temperatura camerei timp de cinci minute inaite de a o taia. O poti servi atat calda cat si rece, alaturi de felii de paine prajita.

Sursa foto: tasteerecipe.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete