De Paste, preparatele pe baza de oua nu lipsesc de pe masa de sarbatoare. Pentru aperitive incearca o retete inedita: oua umplute cu carne de crab. Au un gust foarte bun si vor fi pe placul musafirilor tai. Le poti servi alaturi de alte aperitive.
Ingrediente pentru oua umplute cu crab
- 8 oua fierte
- 30 grame maioneza
- 20 ml suc de lamaie
- 20 grame tarhon
- 1 ceapa verde tocata
- 150 grame carne de crab
- sos picant
-
sare
- piper.
Cum se prepara ouale umplute cu crab
Taie ouale pe jumatate. Indeparteaza galbenusul si amesteca-l cu maioneza , suc de lamaie , tarhon, ceapa, sare, piper si sos picant. Amesteca bine pana obtii o pasta consistenta.
Incorporeaza carnea de crab si amesteca bine.
Umple ouale cu aceasta compozitie. Da la rece pana la momentul servirii.
Cum se servesc ouale umplute cu crab
Ouale umplute cu crab se servesc cu putin patrunjel pe deasupra, alaturi de alte aperitive.