Aperitive

#mustar #telina #smantana #oua #ridichi

Oua umplute cu ridichi si untisor

Ouale umplute cu ridichi si untisor sunt ideale ca aperitive pentru mesele la care ai multi invitati. Se prepara repede si sunt foarte satioase. Se servesc garnisite cu felii subtiri de ridichi si marar tocat.
 

Ingrediente pentru ouale umplute cu ridichi si untisor
 

 

Cum se prepara ouale umplute cu ridichi si untisor
 

Taie ouale pe jumatate. Scoate galbenusul si amesteca-l cu smantana, mustarul, untisorul, ridichiile si telina .

Umple apoi ouale cu crema obtinuta. Da ouale la rece timp de 2 - 3 ore.
 

Cum se servesc ouale umplute cu ridichi si untisor
 

Ouale umplute cu ridichi si untisor se servesc garnisite cu felii de ridichi.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare