Aperitive

# gustare #busuioc #patrunjel #retete #parmezan #ardei iute #unt #paine #usturoi

Paine cu usturoi si parmezan

Painea cu usturoi si parmezan este ideala pentru momentele cand ai pofta de o gustare delicioasa. Se prepara repede si este foarte satioasa si gustoasa.
 

Ingrediente pentru painea cu usturoi si parmezan
 

  • 1 paine
  • 4 catei de usturoi
  • 40 grame unt
  • 50 grame mozzarella
  • 50 grame parmezan
  • 10 grame busuioc
  • 10 grame patrunjel
  • 2 fulgi de ardei iute.
     

Cum se prepara paine cu usturoi si parmezan
 

Incinge cuptorul la 170 de grade. Taie painea pe jumatate. Amesteca usturoiul tocat ci untul topit si unge cele doua felii de paine cu aceasta solutie.

Presara apoi mozzarella pe ambele felii de paine.

Intr-un bol, amesteca parmezanul cu busuiocul, patrunjelul si ardeiul iute. Presara peste feliile de paine.

Aseaza feliile de paine pe o tava tapetata cu hartie de copt . Da tava la cuptor timp de 15 - 10 de minute, pana cand branza se topeste si painea devine aurie.
 

Cum se serveste painea cu usturoi si parmezan
 

Painea cu usturoi si parmezan se serveste ca atare. O poti servi si cu masline, mezeluri si branzeturi.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului