Painea umpluta impletita pentru micul dejun este un deliciu pentru un mic dejun consistent. Se prepara foarte repede si este foarte gustoasa. Se serveste cu salata de rosii si busuioc.
Ingrediente pentru paine umpluta impletita pentru micul dejun
aluat
ulei de masline
4 felii de bacon prajit
5 oua
10 ml lapte
4 felii de cascaval
1 ceapa verde tocata
sare
piper.
Cum se prepara painea umpluta impletita pentru micul dejun
Framanta putin aluatul si lasa-l apoi sa se odihneasca timp de 15 minute. Incinge cuptorul, tapeteaza o tava cu hartie de copt si stropeste cu putin ulei de masline.
Intr-un bol amesteca ouale cu laptele, sarea si piperul. Toarna compozitia intr-o tava incinsa si lasa pe foc pana obtii o omleta subtire.
Ruleaza aluatul si in centrul lui aseaza 2 felii de cascaval, de bacon si ceapa verde tocata. Deasupra adauga omleta si restul de felii de cascaval si bacon.
Taie apoi aluatul de pe margini in fasii si impleteste-le. Aseaza painea pe tava si da la cuptor pentru 20 - 30 de minute.
Cum se serveste painea umpluta impletita pentru micul dejun
Painea umpluta impletita pentru micul dejun se serveste cu o salata de rosii si busuioc.