Pentru cateva aperitive atractive la incpeut de primavara, incearca o reteta foarte simpla, de rosii umplute . Preparatul este gata in mai putin de un sfert de ora.
Ingrediente pentru rosii umplute
- 5 rosii coapte, egale
- 5 rosii cherry
- 200 gr branza de capra
- ½ legatura arpagic
-
sare si piper dupa gust
Cum se prepara rosiile umplute de martisor
Taie un capac mic la fiecare rosie, dintre cele obisnuite. Cu o spatula, scoate miezul rosiilor.
Amesteca branza de capra cu arpagicul tocat, apoi adauga sare si piper.
Umple rosiile cu compozitia de branza. Apoi, in loc de capac, astupa-le cu cate o rosie mica (cherry). Foloseste un tub (de decorare a torturilor cu frisca) pentru a orna marginea cu branza sub forma de lacrimi, margele sau ce doresti tu.
Cum se servesc rosiile umplute de Martisor
Se servesc imediat.