Aperitive

#branza albastra #bacon #ciuperci #branza #pesmet #retete de valentine's day

Retete de Valentine's Day: Ciuperci umplute cu branza albastra

Ciupercile umplute cu ceapa caramelizata , branza albastra si crema matoasa de branza reprezinta un aperitiv delicios si savuros. Le poti servi alaturi de alte aperitive , pe platouri ornate cu salata verde.
 

Ingrediente pentru ciuperci umplute cu branza albastra
 

 

Cum se prepara ciupercile umplute cu branza albastra
 

Intr-o tigaie pune la prajit feliile de bacon. Lasa pe foc pana devin crocante. Scoate feliile de bacon pe un prosop din hartie.

Adauga in tigaie untul si lasa-l sa se incinga. Adauga apoi in untul incins piciorusele ciupercilor, usturoiul si ceapa. Lasa pe foc timp de 15 - 20 de minute, pana cand ceapa se caramelizeaza.

Cu ajutorul unui blender, ceapa cu bacon, crema de branza, branza albastra si pesmetul. Amesteca pana cand toate ingredientele sunt bine combinate.

Apoi, cu ajutorul unei linguri, umple fiecare ciuperca cu aceasta compozitie. Aseaza ciupercile pe o tava unsa cu unt si da tava la cuptor, timp de 15 - 20 de minute.
 

Cum se servesc ciupercile umplute cu branza albastra
 

Ciupercile umplute cu branza albastra se servesc alaturi de alte aperitive.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete