Painea cu branza calda, topita in cuptor si parfumata cu mirodenii este o gustare delicioasa, pe placul tuturor.
Ingrediente pentru paine cu branza la cuptor
- 230 gr Mozzarella
- 450 gr cheddar ras
- ½ cana ceapa verde
- ½ maioneza
- 2 linguri smantana
- 4 catei de usturoi, tocati
- ½ cana unt moale
-
1 paine de buna calitate
Cum se prepara painea cu branza la cuptor
Amesteca intr-un castron ceapa verde cu branza Cheddar, apoi adauga maioneza si smantana. In alt castron amesteca untul si usturoiul, astfel incat sa obtii o crema, apoi rastoarna aceasta compozitie in cea cu branza si amesteca din nou.
Taie painea pe lungime si presara Mozzarella pe miez. Apoi da painea la cuptor, avand flacara aprinsa deasupra. Las-o maxim 5 minute.
Scoate-o si las-o sa se raceasca cam tot atat timp.
Cum se serveste painea cu branza la cuptor
Se serveste imediat, feliata.