Aperitive

#paine #mozzarella #ceapa #usturoi

Retete simple: paine cu branza, ceapa si usturoi, la cuptor

Painea cu branza calda, topita in cuptor si parfumata cu mirodenii este o gustare delicioasa, pe placul tuturor.

Ingrediente pentru paine cu branza la cuptor
 

  • 230 gr Mozzarella
  • 450 gr cheddar ras
  • ½ cana ceapa verde
  • ½ maioneza
  • 2 linguri smantana
  • 4 catei de usturoi, tocati
  • ½ cana unt moale
  • 1 paine de buna calitate
     

Cum se prepara painea cu branza la cuptor
 

Amesteca intr-un castron ceapa verde cu branza Cheddar, apoi adauga maioneza si smantana. In alt castron amesteca untul si usturoiul, astfel incat sa obtii o crema, apoi rastoarna aceasta compozitie in cea cu branza si amesteca din nou.

Taie painea pe lungime si presara Mozzarella pe miez. Apoi da painea la cuptor, avand flacara aprinsa deasupra. Las-o maxim 5 minute.
Scoate-o si las-o sa se raceasca cam tot atat timp.
 

Cum se serveste painea cu branza la cuptor
 

Se serveste imediat, feliata.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare