Rulourile din foitaj cu umplutura de sparanghel si prosciutto crudo se pregatesc atunci cand vrei sa le oferi invitatilor tai niste aperitive speciale.
Ingrediente pentru rulourile din foitaj cu umplutura de sparanghel si prosciutto
10 tulpini sparanghel
1 aluat foitaj
20 felii prosciutto crudo, feliat subtire
200 g parmezan ras
1 ou
Cum se prepara rulourile din foitaj cu umplutura de sparanghel si prosciutto
Lasa aluatul la dezghetat, la temperatura camerei, iar intre timp, curata sparanghelul, taie-i varfurile, imparte-l in jumatati si opareste-l in apa clocotita, circa 3 minute.
Scurge sparanghelul de apa.
Taie aluatul de foitaj in dreptunghiuri de dimensiuni egale, pune in mijlocul lor cate-o felie de prosciutto, presara parmezanul ras, apoi pune si cate-o jumatate de sparanghel. Ruleaza foile de foitaj, astfel incat sa obtii un rulou.
Unge rulourile cu ou si da-le la cuptor, la foc mediu, circa 30 de minute.
Cum se servessc rulourile din foitaj cu umplutura de sparanghel si prosciutto
Serveste rulourile calde sau reci, dupa preferinta.
Foto: babble.com
#retete #sparanghel #rulouri #rulouri foitaj #prosciutto crudo
Rulouri din foitaj cu umplutura de sparanghel si prosciutto crudo
Rulouri din foitaj cu umplutura de sparanghel si prosciutto crudo Rulourile din foitaj cu umplutura de sparanghel si prosciutto crudo se pregatesc atunci cand vrei sa le oferi invitatilor tai niste aperitive speciale.- 2012-07-06 2012-07-06
Articole din aperitive
Sfatul expertului
Sase jocuri educative de interior pentru iarna
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa