Aperitive

#icre #peste #salata

Salata de icre

Salata de icre de peste este una dintre cele mai cautate feluri de mancare. Aceasta este un aperitiv foarte gustos si hranitor, fiind si mai apetisanta in varianta pregatita acasa.
 

Ingrediente pentru salata de icre:
 

  • 100-150 de grame de icre
  • 350-450 de grame de ulei
  • o lamaie de la care se va folosi sucul
  • o ceapa
  • o rosie, un ardei gras, pentru ornat.
     

Cum se prepara salata de icre:
 

  • Freaca icrele cu lingura sau cu mixerul. Nu folosi blenderul sau cu robotul de bucatarie pentru ca nu se vor lega bine.
     
  • Adauga pe rand ulei si suc de lamaie stors direct din jumatatea de lamaie.
     
  • Amesteca-le astfel incat sa fie tari si cu un aspect pufos.
     
  • La final adauga sare dupa gust, o ceapa taiata marunt sau data pe razatoare, amestecand bine.
     
  • Da-o la frigider pana la servire.
     

Cum se serveste salata de icre:
 

Se poate servi pe felii de paine alba, neagra sau paine prajita, ornand feliile cu rosii, ardei grasi sau castraveti.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului