Aperitive

#oua #sandvichi #oua coapte #sandvis cu oua

Sandviciuri cu oua coapte

Daca vrei sa-ti surprinzi invitatii cu un aperitiv inedit si extrem de delicios poti alege sandviciurile cu oua coapte. Se prepara rapid si usor si ii va incanta pe musafirii tai.


Ingrediente pentru sandviciurile cu oua coapte:

  • 4 chifle cu susan
  • 50 g unt
  • 100 g crema de branza
  • 8 oua
  • cimbru uscat si macinat
  • sare grunjoasa
  • piper


Cum se prepara sandviciurile cu oua coapte:

Taie chiflele si scoate-le miezul. Separat, amesteca untul cu crema de branza si cu sarea. Unge chiflele cu aceasta compozitie si asaza-le intr-o tava tapetata cu hartie pentru copt.

Sparge ouale si pune cate doua in fiecare chifla, apoi presara sare si piper peste ele si baga-le la cuptorul preincalzit la 150 de grade si lasa-le aproximativ 15 minute, pana se coc ouale. La final presara peste ele cimbru uscat si macinat.


Cum se servesc sandviciurile cu oua coapte:

Sandviciurile cu oua coapte se servesc atat reci la micul dejun, cat si ca aperitive calde.

Sursa foto: cbc.ca

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Articole din aperitive

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului