Daca iti plac sandwich -urile calde, incearca unul Monte Carlo . Ai nevoie de sunca si carne de pui, precum si de o branza de calitate.
Ingrediente pentru sandwich Monte Carlo
- 8 felii de paine
- 4 felii de sunca gatita
- 4 felii de piept de pui, gatit
- 4 felii de branza elvetiana
- 4 oua batute
- ½ cana lapte
- ¼ lingura sare
-
ulei
Cum se prepara sandwichul Monte Carlo
Distribuie pe fiecare felie de paine cate o felie de sunca, pui si branza. Apoi pune capacul. Amesteca intr-un castron laptele cu sarea si ouale batute. Da fiecare sandwich prin ou astfel incat sa se acopere bine pe toate partile.
Pune putin ulei intr-o tigaie si cand se incinge prajeste painea pana cand branza se topeste. Daca nu vrei sa prajesti sandwich-urile pe aragaz , poti sa le pui cateva minute in cuptor, cat sa prinda culoare painea si sa se topeasca compozitia.
Cum se serveste sandwichul Monte Carlo
Se serveste cald.