Sparanghelul invelit in prosciutto este ideal pentru aperitiv. Este potrivit si pentru ocaziile speciale, cand ai invitati. Il poti servi alaturi de alte aperitive , sau cu diverse sosuri.
Ingrediente pentru sparanghel invelit in prosciutto
- 20 de bucati de sparanghel
- 20 felii prosciutto
- 75 grame maioneza
- 5 catei de usturoi
- o bagheta, taiata in felii micute.
Cum se prepara sparanghelul invelit in prosciutto
Intr-o cratita fierbe putina apa. Adauga sparanghelul si lasa-l sa fiarba cateva minute, pana devine moale. Cand este gata, scoate-l si apa. Spala-l apoi sub jet de apa rece. Lasa-l sa se scurga.
Inveleste apoi fiecare fir de sparanghel in cate o felie de prosciutto.
Intr-un bol amesteca maioneza cu usturoiul pisat.
Cum se serveste sparanghelul invelit in prosciutto
Sparanghelul invelit in prosciutto se serveste cu maioneza si felii de paine prajita.