Tapas reprezinta denumirea generica pentru diferite aperitive din bucataria spaniola.
Ingrediente pentru tapas cu rosii uscate si pastrama de vita
8 felii pastrama vita
2 lingurite de frunze de cimbru (sau rozmarin) proaspat
1 bagheta proaspata
250 g branza Brie, rece, feliata
sare
piper negru, proaspat macinat
8 rosii uscate in cuptor
Cum se prepara tapas cu rosii uscate si pastrama de vita
Feliaza bagheta pe diagonala, astfel incat sa obtii circa opt felii de paine. Unge aceste felii cu ulei, presara peste ele sare si piper, apoi pune-le la copt, la 220 de grade, circa un minut.
Scoate feliile de bagheta, acopera-le cu branza, apoi aseaza peste ele pastrama de vita si feliile de rosii uscate. Mai baga aperitivele la cuptor circa 2 minute, astfel incat sa se topeasca branza.
Aseaza peste tapas verdeata proaspata (cimbru, rozmarin).
Cum se servesc tapas cu rosii uscate si pastrama de vita
Serveste tapas calde.
Foto:ydean.com
#tapas #retete # rosii uscate # pastrama de vita #tapas cu rosii uscate
Tapas cu rosii uscate si pastrama de vita
Tapas cu rosii uscate si pastrama de vita Tapas reprezinta denumirea generica pentru diferite aperitive din bucataria spaniola.- 2012-07-19 2012-07-19
Articole din aperitive
Sfatul expertului
Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa
Cauta-ti perechea
Sfatul expertului