Tartele cu ciuperci sunt un aperitiv perfect pentru o petrecere intre prieteni. Se pregatesc usor, sunt crocante si ii vor incanta pe invitatii tai.
Ingrediente pentru tartele cu ciuperci:
- 2 linguri de unt
- 1 ceasca de ceapa
- 3 cutii de ciuperci asortate, tocate marunt
- 3 linguri de vin alb
- 2 lingurite de cimbru proaspat
- 1/4 lingurita de sare si piper
- 1/4 ceasca de branza
- 20 de tarte congelate
Cum se prepara tartele cu ciuperci:
Preincalzeste cuptorul la 180 de grade Celsius. Topeste untul intr-o tigaie si caleste ceapa la foc mediu aproximativ 3 minute pana cand se inmoaie.
Adauga si ciupercile si lasa-le la calit circa 5 minute. Toarna peste ele si vinul alb, apoi presara cimbrul, sare si piperul si mai lasa compozitia sa fiarba aproximativ 1 minut.
La final, adauga si crema de branza si amesteca incontinuu pana cand aceasta se topeste.
Umple fiecare tarta cu cate o lingura din acest amestec, apoi da-le la cuptor pentru aproximativ 5 minute.
Cum se servesc tartele cu ciuperci:
Tartele cu ciuperci se servesc la temperatura camerei, presarate cu cimbru.
Sursa foto: womansday.com