Bauturi

#bauturi #retete # retete dietetice #retete raw-vegane #retete raw

Bautura miraculoasa care te ajuta sa slabesti 3 kg in doua zile! Cum se prepara

O bautura simpla si usor de preparat acasa, te ajuta sa lupti cu kilogramele in plus. Aceasta te ajuta sa slabesti pana la 3 kilograme in doar doua zile.

Ingrediente:

1/2 litru de apa
4 catei de usturoi
4 rosii
6 linguri de suc de lamaie, proaspat stors
6 cuburi de gheata

Mod de preparare:

Adauga toate ingredientele intr-un blender si amesteca-le pana cand obtii o consistenta omogena. Consuma bautura imediat!

 

Bautura pe baza de rosii, usturoi si lamaie iti accelereaza metabolismul si te ajuta sa arzi caloriile in plus si sa elimini grasimea in exces. In plus, licopenul continut de rosii actioneaza ca un antioxidant si ajuta la eliminarea toxinelor din organism.

Prepara si consuma bautura la jumatate de ora dupa fiecare masa, si dimineata dupa ce ai baut cafea sau orice alt lichid. In restul zilei consuma cereale integrale, fructe, legume si bea cat mai multa apa si ceai neindulcit.



 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului