Cafeaua mediteraneana este o bautura aromata cu anason , scortisoara si cuisoare . Siropul de ciocolata si firisoarele de coaja de portocala si lamaie o fac irezistibila. Serveste-o cu un mot de frisca .
Ingrediente pentru cafea mediteraneana
- 8 cani cafea facuta
- 1/3 cana zahar
- 1/4 cana sirop de ciocolata
- 1/2 lingurita anason
- 20 cuisoare
- 4 bete scortisoara
- coaja de portocala si de lamaie
- frisca.
Cum se prepara cafeaua mediteraneana
Pune cafeaua, zaharul siropul de ciocolata, anasonul, cuisoarele si scortisoara intr-o tigaie.
Lasa-le pe foc cat sa-si elibereze aromele, apoi toarna cafeaua printr-o sita, pentru a ramane doar cu lichidul.
Arunca resturile de condimente.
Cum se serveste cafeaua mediteraneana
Cafeaua mediteraneana se serveste calda, cu frisca, coaja de portocale si de lamaie pe deasupra.
Sursa foto: eatshopblog.wordpress.com