Bauturi

#ciocolata #blender #milkshake

Milkshake cu ciocolata

Milkshake-ul este una dintre bauturile care se prepara extrem de usor si rapid. Ai nevoie de numai trei ingrediente si un blender. Pregateste aceasta bautura chiar inainte de servire .

Ingrediente pentru milkshake de ciocolata

1 cana inghetata de ciocolata
½ cana lapte
¾ linguri sirop de ciocolata.

Cum se prepara milkshake-ul de ciocolata

Pune intr-un blender inghetata, laptele si siropul.
In loc de ciocolata, poti folosi vanilie sau alte arome, pentru a obtine o alta bautura. Pentru milkshake-ul de vanilie, foloseste inghetata si sirop de vanilie, in loc de cel de ciocolata.

Porneste aparatul si lasa-l sa functioneze pana cand obtii o bautura cremoasa.
 

Cum se serveste milkshake-ul de ciocolata
 

Pune bautura intr-un pahar inalt si apoi decoreaza cu frisca si bucatele de fructe sau cu ciocolata rasa. Poti pune un mot de frisca peste milkshake-ul de ciocolata, apoi o cireasa in varf sau bucatele de ciocolata rasa, pentru a contrasta cu albul de la frisca. O alta idee este sa rezervi putin sirop de ciocolata pentru a decora paharul pe interior, facand cateva dungi fantezie , inainte de a turna bautura.

Daca vrei o bautura rece, adauga cateva cuburi de gheata.

Pentru un milkshake de vara, poti folosi fructe de sezon: cirese, capsuni, banane etc. Nu uita sa folosesti un pai mai gros, pentru ca bautura sa poata fi consumata usor.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului