Bauturi

#ZAREAEveryDay #ZAREADay-to-day #RacorireCuStil #IloveZarea #vinspumant

Racoreste-te cu stil in orice moment, cu noile vinuri spumante ZAREA din colectia I Love

Diminetile tarzii de weekend, bucuria unei mese cu cei dragi, sentimentul de relaxare dupa o zi plina, emotia pura a unei imbratisari, savurarea desertului preferat … Orice moment al vietii merita savurat si trait la maxim.

Chiar si atunci cand simti ca nu te mai surprinde nimic, alege sa te destinzi intr-un mod efervescent, delicios si cool. ZAREA te provoaca sa te bucuri in fiecare zi de gust, de senzatia efervescenta si racoroasa a unui vin proaspat, nu numai cu ocazia sarbatorilor, aniversarilor sau a momentelor speciale.

Racoreste-te cu stil, oricand, dar nu oricum, ci cu vinuri aromate din colectia I Love, obtinute din soiuri sau cupaje speciale, realizate prin tehnologii deosebite, in ambalaje smart casual!

Tamaioasa Romaneasca si Muscat Rosé, cele doua sortimente din aceasta colectie, sunt vinuri spumante de inalta calitate, realizate prin Metoda Asti - metoda speciala de obtinere a spumantelor din struguri aromati prin fermentarea mustului. Procesul de fermentatie este oprit prin refrigerare, ceea ce permite protejarea aromelor si zaharurilor naturale, asigurand cel mai ridicat nivel de calitate pentru acest tip de spumante dulci.

Aceste vinuri au fost medaliate la Concursul International China Wine & Spirits Awards (CWSA) 2018, cea mai importanta competitie din Asia si Europa, la care participa peste 100 de tari: Medalie de Aur Tamaioasa Romaneasca si Medalie de Argint Muscat Rosé.

Astfel, momentele de racorire nu vor fi niciodata banale! Alege gustul si starea de buna dispozitie vine de la sine!

ZAREA S.A este cel mai inovator si mai dinamic producator de spumante si spirtoase din Romania, fiind liderul de piata in categoria spumante. Cu o traditie care incepe inca din 1912, in portofoliul ZAREA se regasesc vinuri efervescente realizate prin toate tehnologiile existente: Metoda Traditionala (fermentarea in sticla), Metoda Charmat (fermentarea in rezervor), Metoda Asti si impregnarea cu CO2. Brandurile sub care se gasesc spumantele ZAREA sunt: MOTT, ZAREA, Athenee Palace si Dorato. Mai multe informatii pe: www.zarea.ro si www.facebook.com/zarearomania.

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete