In zilele caniculare de vara racoreste-te cu o bautura revigoranta. Sangria de piersici are un gust bun si se serveste cu multa gheata. O poti orna si cu cateva frunze de menta.

Ingrediente pentru sangria de piersici

  • 1,5 litri vin alb sec
  • 40 ml lichior Cointreau
  • 250 ml lichior de piersici
  • 40 grame zahar brun
  • 2 batoane de scortisoara
  • 2 felii de limeta
  • 2 felii de portocala
  • 500 ml apa minerala
  • gheata.

Cum se prepara sangria de piersici
 

Intr-un bol mare amesteca vinul alb, lichiorul, lichiorul de piersici, zaharul, scortisoara, feliile de limeta si portocala.

Amesteca bine si da la rece pentru cateva ore.

Inainte de a servi, adauga apa minerala rece si gheata.
 

Cum se serveste sangria de piersici
 

Sangria de piersici se serveste cu gheata, in pahare reci. Poti decora si cu frunze de menta proaspata.

  •   2011-07-15
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din bauturi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.