Sangria de toamna este ideala pentru petreceri. O poti prepara chiar si cu mai multe zile inainte de eveniment. Are un gust aromat si usor intepator. O poti servi cu gheata si frunze de menta.
 

Ingrediente pentru sangria de toamna
 

Cum se prepara sangria de toamna
 

Feliaza smochinele, prunele si caisele. Intr-un recipient mare amesteca fructele cu melasa. Amesteca bine, pana se combina bine. Torna incet vinul rece. Acopera recipientul si da-l la frigider pentru 24 de ore.

Inainte de a servi, adauga apa minerala si feliile de portocala . Amesteca bine toate ingredientele. Umple paharele de servit cu cuburi de ghheata si toarna sangria.
 

Cum se serveste sangria de toamna
 

Sangria de toamna se serveste cu gheata. O poti orna cu frunze de menta.

  •   2010-11-24
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din bauturi

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.