Prunele pot fi utilizate pentru a obtine un suc inedit, potrivit pentru a fi consumat in special de catre vegetarieni . Incearca aceasta reteta indiana, inedita, daca vrei sa faci o bautura noua si sa-ti surprinzi musafirii.
Ingrediente pentru sucul de prune cu gheata
- 500 gr prune proaspete
- 1 cana sirop de trandafiri
- 1 lingurita piper negru macinat
- 3 cani apa
- 1 lingurita praf de chimion
- 1 lingurita sare
-
cuburi de gheata.
Cum se prepara sucul de prune cu gheata
Pune prunele in apa si fierbe-le 3 minute. Scurge-le, lasa-le sa se raceasca si scoate-le samburii. Pune apoi prunele intr-un blender si porneste aparatul pentru a pasa bien fructele. Adauga apoi restul de ingrediente si amesteca din nou.
Cum se serveste sucul de prune cu gheata
Se serveste rece, cu bucatele de gheata.
Sursa foto: drinkeveryday.com