Bauturi

#bauturi fara calorii #bauturi racoritoare #bauturi vara

Bauturi delicioase si racoritoare pentru vara, ideale pentru hidratare

 

 

Zilele calduroase de vara te indeamna sa bei tot mai multe lichide? In loc sa alegi bauturi nesanatoase, din comert, mai bine iti prepari acasa nisite bauturi delicioase cu ingrediente naturale. Avantajul este ca au putine calorii, sunt hidratante si nu contin zahar sau chimicale.
 

 

Apa cu menta si castravete

O bautura racoritoare si proaspata, de vara este apa cu menta si castravete. Tot ce trebuie sa faci este sa tai 5-6 felii de castravete pe care sa le adaugi intr-o sticla de doi litri de apa. Adauga si 3-4 frunze de menta si tine sticla in frigider pentru a fi rece. Bea cate un pahar ori de cate ori simti nevoie. Atat castravetele cat si menta ii dau apei un gust aparte, rfesh si racoritor, fiind perfecta in zilele calduroase de vara.

Apa de nuca de cocos

Apa de nuca de cocos este o bautura bogata in potasiu, ingredient de care corpul tau are nevoie in zilele de vara, mai ales dupa expunerea la soare. Cumpara o conserva cu apa de nuca de cocos si adauga continutul acesteia intr-o sticla de doi litri de apa. Umple sticla cu apa plata si lasa totul la frigider. Consuma lichidul obtinut in ziua respectiva, sau a doua zi. Este o metoda buna de a te hidrata, mai ales daca nu iti place sa bei apa simpla.

Apa cu suc de pepene

Ai nevoie de 200g de pepene rosu curatat de coaja si samburi. Adauga miezul in blender si mixeaza pana obtii o compozitie omogena. Adauga sucul obtinut peste doi litri de apa. Pentru un plus de savoare poti adauga si doua-trei frunze proaspete de menta.

Sursa foto:  pexels.com

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului