Bauturi

#cafea turceasca #cafea #Shazili

Cafea turceasca autentica in timp record!

Cafeaua reprezinta pentru multi dintre noi prietenul cel mai bun al diminetii, ce reuseste sa ne trezeasca si sa ne dea energie pentru toata ziua. Insa, pana la bucuria primei guri de cafea trebuie sa trecem printr-un proces lung de preparare si asteptare. Ce-ar fi daca ai putea scurta acest proces, iar cafeaua sa fie gata in 5 secunde? Si, pe langa rapiditatea prepararii, gustul sa fie unul delicios, adevarat, de cafea traditionala?

Shazili s-a gandit la toate acestea si lanseaza in Romania prima gama de cafea traditionala turceasca, care se prepara in doar 5 secunde, fara a compromite mirosul, gustul si aspectul acesteia.

Cum se prepara? Simplu! Amesteci pliculetul de cafea cu apa fiarta si gata, te poti bucura de un gust adevarat de cafea traditionala, 100% arabica!

Secretul unei cafele reusite sta in calitatea boabelor de cafea, in sistemul de prajire si ambalare, dar si in modul de preparare. De aceea, brandul Shazili a reusit sa produca aroma si imaginea traditionala a cafelei turcesti prin utilizarea boabelor de cafea de cea mai inalta calitate, a unor metode si formule speciale, fara a altera natura si gustul cafelei. Iar acum te poti bucura si tu de aroma Turciei in doar cateva secunde!

Cafeaua turceasca Shazili si-a luat denumirea de la numele seikhului sazili, primul om care a baut vreodata cafea, la sfarsitul secolului 14. Astfel, dupa 3 ani de cercetare si dezvoltare, a aparut brandul Shazili, care urmeaza indeaproape aroma si gustul cafelei de odinioara.

Datorita conceptului inovator de cafea gata in 5 secunde, Shazili este ingredientul perfect atat in diminetile somnoroase, cat si in pauzele de la birou sau chiar in calatorii! Prin formula sa spumoasa, sedimentata si delicioasa, Shazili garanteaza o experienta unica, de aroma traditionala standard a cafelei arabica.

Niciodata nu a fost mai rapid sa-ti prepari o cafea delicioasa! Alege Shazili si savureaza gustul traditional al Turciei!

Afla mai multe pe shazili.ro.

 

Advertorial

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare