Bauturi

#cafea proteica #cafea proteine #cafea #proteine

De sarbatori rasfata-te cu o cafea bogata in proteine pentru a avea energie intreaga zi

Vrei sa ai energie pentru intreaga zi? Cafeaua cu proteine este exact ceea ce ai nevoie. Cafeaua cu proteine este naturala si contine, spre deosebire de restul cafelelor 15 g proteine din zer, esentiale persoalor active, care au nevoie de un plus de energie.

"High Protein Iced Coffee" de la Herbalife Nutrition iti ofera energia de care ai nevoie in timpul zilei. Lansata concomitent in 20 de piete din Europa si Africa, noua bautura ce contine proteine de inalta calitate si cafeina.

Cu doar 80 de calorii pe portie, High Protein Iced Coffee contine 100% boabe de cafea Robusta, care confera un gust autentic si 15 g proteine din zer – esentiale daca esti o persoana activa sau ai nevoie doar de un plus de energie. De asemenea, noul produs are un continut scazut de grasimi, este vegetarian si nu contine zahar, coloranti sau conservanti.

Popularitatea cafelei reci a crescut constant in ultimii ani printre tinerii millennials din Europa. Cercetarile arata, de asemenea, ca acestia considera produsele pe baza de cafea rece ca pe o alternativa buna la bauturile zaharoase si sunt interesati de produsele de cafea ce au proteine adaugate.

"High Protein Iced Coffee este o oportunitate unica pentru noi de a intra pe piata uriasa si in continua crestere a cafelei, iar pentru distribuitorii nostri independenti o ocazie excelenta de a propune clientilor un nou produs delicios, perfect compatibil cu o dieta sanatoasa", a declarat Romeo Cazanescu, Country Director Herbalife Nutrition Romania, Moldova, Ungaria si Bulgaria. "Acesta este boost-ul perfect pentru persoanele active, ale caror vieti se bazeaza pe experienta si aventura".

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare