In zilele caniculare de vara racoreste-te cu o bautura revigoranta. Sangria de piersici are un gust bun si se serveste cu multa gheata. O poti orna si cu cateva frunze de menta.
Ingrediente pentru sangria de piersici
- 1,5 litri vin alb sec
- 40 ml lichior Cointreau
- 250 ml lichior de piersici
- 40 grame zahar brun
- 2 batoane de scortisoara
- 2 felii de limeta
- 2 felii de portocala
- 500 ml apa minerala
- gheata.
Cum se prepara sangria de piersici
Intr-un bol mare amesteca vinul alb, lichiorul, lichiorul de piersici, zaharul, scortisoara, feliile de limeta si portocala.
Amesteca bine si da la rece pentru cateva ore.
Inainte de a servi, adauga apa minerala rece si gheata.
Cum se serveste sangria de piersici
Sangria de piersici se serveste cu gheata, in pahare reci. Poti decora si cu frunze de menta proaspata.