Bauturi

#sangria #vin #fructe

Sangria de toamna

Sangria de toamna este ideala pentru petreceri. O poti prepara chiar si cu mai multe zile inainte de eveniment. Are un gust aromat si usor intepator. O poti servi cu gheata si frunze de menta.
 

Ingrediente pentru sangria de toamna
 

Cum se prepara sangria de toamna
 

Feliaza smochinele, prunele si caisele. Intr-un recipient mare amesteca fructele cu melasa. Amesteca bine, pana se combina bine. Torna incet vinul rece. Acopera recipientul si da-l la frigider pentru 24 de ore.

Inainte de a servi, adauga apa minerala si feliile de portocala . Amesteca bine toate ingredientele. Umple paharele de servit cu cuburi de ghheata si toarna sangria.
 

Cum se serveste sangria de toamna
 

Sangria de toamna se serveste cu gheata. O poti orna cu frunze de menta.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului