Sarutul de cafea cu ciocolata este o bautura speciala. Avand la baza cafeaua, un element obisnuit pentru omul modern si ciocolata, un ingredient savuros pentru fiecare dintre noi, rezultatul este o licoare cu aroma surprinzatoare. In plus, este si o bautura usor de preparat.
Ingrediente pentru o portie de sarut de cafea cu ciocolata :
-
25 de mililitri lichior de cafea
-
25 de mililitri de lichior “Irish cream liqueur”
-
15 mililitri de lichior- crema de cacao
-
o lingura de lichior de portocale
-
o cana de cafea fierbinte, proaspat preparata
-
doua linguri de frisca
-
45 de mililitri de sirop de ciocolata
-
o cireasa.
Cum se prepara sarutul de cafea cu ciocolata:
-
Intr-o cana amesteca lichiorul de cafea, lichiorul “Irish cream liqueur”, lichiorul- crema de cacao si lichiorul de portocale.
-
Umple cana apoi cu cafeaua fierbinte, proaspat preparata.
-
Pune-i deasupra un mot de frisca, peste care toarna usor siropul de ciocolata.
Cum se serveste sarutul de cafea cu ciocolata:
- Se serveste imediat, cald, ornat cu o cireasa.