Ciorbe & Supe

#pui #carne #legume #bors

Ciorba de bors cu pui si legume

Ciorba de bors cu pui este hranitoare si gustoasa. Foloseste legume si zarzavat , din cele pe care le preferi, orez, bors, oua si smantana.

Ingrediente pentru ciorba de bors cu pui
 

  • 1kg 300 carne de pui
  • 1 radacina patrunjel
  • 1 radacina pastarnac
  • 100 gr morcovi
  • 200 gr ceapa
  • 400 gr rosii
  • 100 gr orez
  • 2 linguri marar
  • 4 oua batute
  • 400 ml bors
  • 200 gr smantana
  • sare dupa gust
     

Cum se prepara ciorba de pui cu bors
 

Pune la fiert intr-o oala cu apa, morcovul, ceapa, pastarnacul si patrunjelul. Cand legumele sunt aproape fierte, adauga carnea de pui, taiata in bucatele, orezul si rosiile. Fierbe intre timp borsul si apoi adauga-l si pe el in ciorba.

Lasa ciorba la fiert pana cand carnea de pui a fiert bine . Adauga apoi ouale si smantana si se amesteca.
 

Cum se serveste ciorba de bors cu pui
 

Se serveste cu verdeata tocata pe deasupra.

  •   2011-04-06
  •  

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din ciorbe-supe

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Inghetata raw cu 3 ingrediente

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.