Ciorba de bors cu pui este hranitoare si gustoasa. Foloseste legume si zarzavat , din cele pe care le preferi, orez, bors, oua si smantana.
Ingrediente pentru ciorba de bors cu pui
- 1kg 300 carne de pui
- 1 radacina patrunjel
- 1 radacina pastarnac
- 100 gr morcovi
- 200 gr ceapa
- 400 gr rosii
- 100 gr orez
- 2 linguri marar
- 4 oua batute
- 400 ml bors
- 200 gr smantana
-
sare dupa gust
Cum se prepara ciorba de pui cu bors
Pune la fiert intr-o oala cu apa, morcovul, ceapa, pastarnacul si patrunjelul. Cand legumele sunt aproape fierte, adauga carnea de pui, taiata in bucatele, orezul si rosiile. Fierbe intre timp borsul si apoi adauga-l si pe el in ciorba.
Lasa ciorba la fiert pana cand carnea de pui a fiert bine . Adauga apoi ouale si smantana si se amesteca.
Cum se serveste ciorba de bors cu pui
Se serveste cu verdeata tocata pe deasupra.