Ciorbe & Supe

#culinar #ingrediente #reteta #ciorba de fasole #fasole

Ciorba de fasole

ciorba de fasole alba este o mancare traditionala romaneasca, foarte consistenta, sanatoasa si cu un grad de complexitate destul de redus.
De ce ingrediente ai nevoie:
  • O jumatate de kg fasole alba
  • 2 morcovi
  • 2 – 3 cepe
  • 4 – 5 rosii
  • O legatura de patrunjel
  • 3 linguri de pasta de tomate
  • Ulei
  • Sare si piper.

Cum se prepara:

  • Fasolea se spala bine si se pune la fiert in apa rece (este indicat sa se fiarba in doua ape).
  • Legumele se curata, se taie marunt si se adauga in oalacu fasolea care este pe jumatate fiarta. Se adauga pasta de tomate si se lasa la fiert.
  • La final se adauga sarea, piperul si patrunjelul .

Cum se serveste:

  • Ciorba de fasole se serveste calda, eventual cu ceapa.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete