Ciorbe & Supe

#ciorba #miel #carne #orez #retete paste

Ciorba de miel pentru Paste

Ciorba de miel este nelipsita de pe masa de Paste . Foloseste carne de miel , legume si plante aromatice pentru o ciorba hranitoare si foarte gustoasa.

Ingrediente pentru ciorba de miel de Paste
 

  • 1 kg carne de miel
  • 1 litru bors
  • 1 legatura de ceapa verde, taiata
  • 1 legatura leustean , maruntit
  • 1 legatura patrunjel, maruntit
  • ½ telina, maruntita
  • 2 morcovi, taiati
  • 1 ardei gras, taiat
  • 2 cartofi, taiati
  • 1 ou, batut
  • ½ cana suc de rosii
  • 1 mana de orez
  • sare
     

Cum se prepara ciorba de miel
 

Curata bine carnea, inlaturand pielea si grasimea. Spala-o apoi in apa rece. Poti folosi la carne orice vrei, coaste, cap, sira etc.

Pune apoi carnea la fiert intr-o oala cu apa si sare. Lasa-o sa fiarba pana da in clocot. Inlatura spuma de la suprafata. Apoi repeta actiunea.

Adauga langa carne legumele taiate si lasa-le la fiert, impreuna cu carnea. Adauga apoi orezul si lasa-l putin la fiert. Pune apoi sucul de rosii. Fierbe borsul intr-o alta oala, apoi adauga-l in ciorba.

Amesteca oul cu ierburile aromatice si apoi toarna-l in ciorba. Adauga sare dupa gust.
 

Cum se serveste ciorba de miel
 

Se serveste calda.

  •   2011-04-13
  •   5425 vizualizari
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din ciorbe-supe

Cauta-ti perechea