Ciorbe & Supe

#ciorba #miel #carne #orez #retete paste

Ciorba de miel pentru Paste

Ciorba de miel este nelipsita de pe masa de Paste . Foloseste carne de miel , legume si plante aromatice pentru o ciorba hranitoare si foarte gustoasa.

Ingrediente pentru ciorba de miel de Paste
 

  • 1 kg carne de miel
  • 1 litru bors
  • 1 legatura de ceapa verde, taiata
  • 1 legatura leustean , maruntit
  • 1 legatura patrunjel, maruntit
  • ½ telina, maruntita
  • 2 morcovi, taiati
  • 1 ardei gras, taiat
  • 2 cartofi, taiati
  • 1 ou, batut
  • ½ cana suc de rosii
  • 1 mana de orez
  • sare
     

Cum se prepara ciorba de miel
 

Curata bine carnea, inlaturand pielea si grasimea. Spala-o apoi in apa rece. Poti folosi la carne orice vrei, coaste, cap, sira etc.

Pune apoi carnea la fiert intr-o oala cu apa si sare. Lasa-o sa fiarba pana da in clocot. Inlatura spuma de la suprafata. Apoi repeta actiunea.

Adauga langa carne legumele taiate si lasa-le la fiert, impreuna cu carnea. Adauga apoi orezul si lasa-l putin la fiert. Pune apoi sucul de rosii. Fierbe borsul intr-o alta oala, apoi adauga-l in ciorba.

Amesteca oul cu ierburile aromatice si apoi toarna-l in ciorba. Adauga sare dupa gust.
 

Cum se serveste ciorba de miel
 

Se serveste calda.

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Top

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului