Ciorbe & Supe

#supa #pui #cartofi #ceapa

Mancare chinezeasca: supa de pui cu cartofi

O reteta potrivita pentru iarna este supa chinezeasca de pui cu cartofi . Este o mancare usoara, pe care o poti face in aproximativ doua ore.
 

Ingrediente pentru supa chinezeasca de pui cu cartofi
 

Cum se prepara supa chinezeasca de pui cu cartofi
 

Pune intr-o cratita, la foc iute, cartofii, morcovii, napul, ceapa, usturoiul si carnea. Acopera totul cu apa. Lasa-le pe foc pana incep sa fiarba, apoi da focul mai mic si lasa mancarea asa pentru 50 de minute. Scoate grasimea de la suprafata daca nu-ti place, apoi pune sare si piper dupa gust.

Scoate apoi carnea de pui din supa si las-o pe o farfurioara, sa se raceasca. Scoate carnea de pe os si pune bucatelele de carne inapoi in supa. Osul il poti arunca, precum si pielea. Mai lasa supa pe foc cam 30 de minute.
 

Cum se serveste supa chinezeasca de pui cu cartofi
 

Se serveste calda.


 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete