Ciorbe & Supe

#fasole #retete de post #patrunjel

Reteta de post: ciorba de fasole verde

ciorba de fasole verde este unul dintre cele mai cunoscute preparate in bucataria romaneasca. O poti face fara iaurt in perioada de post.

Ingrediente pentru ciorba de fasole verde
 

  • 1 kg fasole verde
  • 1 legatura marar
  • 1 legatura patrunjel
  • 2 linguri ulei
  • cimbru
  • 1 ½ ceapa
  • 2 ardei grasi
  • 1 morcov
  • 2 rosii (pulpa)
  • sare
     

Cum se prepara ciorba de fasole verde
 

Taie capetele de la fasole si arunca-le. Taie marunt rosiile, ceapa, ardeii si verdeata. Rade morcovul. Caleste in ulei ierburile si legumele, cu exceptia fasolei.

Apoi se pune compozitia din tigaie intr-o oala si se adauga apa. Pune oala la fiert, iar cand da in clocot adauga si fasolea, pentru 30 de minute. Condimenteaza dupa gust.
 

Cum se serveste ciorba de fasole verde
 

Se serveste calda.
 

  •   2011-03-30
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii