Ciorbe & Supe

#supa #naut #spanac

Reteta de post: Supa de naut

Supa de naut este usor de preparat si sanatoasa. Combinatia de ingrediente este inedita si savuroasa. Este ideala pentru serile racoroase, cand ai pofta de o supa fierbinte.
 

Ingrediente pentru supra de naut
 

 

Cum se prepara supa de naut
 

Intr-o oala incinge uleiul. Adauga ceapa si usturoiul. Caleste cateva minute, pana cand ceapa se inmoaie. Adauga boiaua, scortisoara si chimenul si mai lasa la calit cateva minute.

Adauga rosiile, nautul, supa de legume si zaharul. Asezoneaza cu sare si piper. Amesteca bine toate ingredientele. Las ape foc pana da in clocot. Da apoi focul mai mic si lasa sa fiarba timp de 45 de minute.

Ia supa de pe foc. Cu ajutorul unui mixer, amesteca supa. Adauga apoi spanacul. Lasa sa se inmoaie cateva minute. Adauga sare si piper.
 

Cum se serveste supa de naut
 

Supa de naut se serveste ca atare, cu putin ulei de masline pe deasupra.

  •   2010-11-23
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din ciorbe-supe

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Negresa cu bezea

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii