Supa crema de dovleac este foarte satioasa si se recomanda sa fie consumata toamna, in zilele friguroase.


Ingrediente pentru supa crema de dovleac cu fasole

 

  • 200 g fasole fiarta
  • 300 g dovleac
  • 1 lingura ulei de masline
  • 100 g rosii tocate
  • 2 catei usturoi
  • piper proaspat macinat
  • ceapa verde


Cum se prepara supa crema de fasole cu dovleac


Pune dovleacul la fiert, apoi, cand acesta este gata, scurge-l de apa, pastrand insa o cana cu zeama.

Mixeaza dovleacul, fasolea si rosiile, pana obtii o pasta fina. Adauga apa si pune totul din nou la fiert, inca 5 minute.

Pune peste supa uleiul de masline, cateii de usturoi zdrobiti si potriveste-o de gust cu sare si piper.

Presara peste supa si ceapa verde tocata.


Cum se serveste supa crema de fasole cu dovleac


Serveste supa calduta, cu crutoane alaturi.

Sursa foto: myrecipes.com

 

  •   2012-10-10
  •  

Articol scris de

Alina Paduraru

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.