Supa cu paine si branza este un preparat traditional italienesc, ideal pentru sezonul rece. Se prepara cu paine mai veche si branza matura de capra. Se serveste calda.


Ingrediente pentru supa cu paine si branza

  • 700 ml supa de pui
  • 50 grame unt
  • 1 bagheta
  • 400 grame branza de capra
  • 1 ceapa tocata
  • sare
  • piper


Cum se prepara supa cu paine si branza

Pune la fiert supa de pui intr-o oala.

Unge cu unt o cratita si rupe bagheta in felii mici. Tapeteaza cratita cu un strat de bagheta, dupa care acoperi cu unul de branza. Continua sa asezi in straturi restul de paine si branza.

Deasupra toarna supa de pui si lasa pe foc timp de 30 de minute. Intre timp, topeste untul intr-o tigaie si caleste ceapa timp de 10 minute. Scurge apoi bine ceapa si toana sosul rezultat peste supa. Asezoneaza cu sare si piper si mai lasa pe foc timp de 10 minute.


Cum se serveste supa cu paine si branza

Supa cu paine si branza se serveste cu patrunjel tocat.

Sursa foto: saveur.com

  •   2013-02-05
  •  

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies, pentru a-ti oferi o experienta cat mai placuta pe site. Daca ai nevoie de multe detalii despre cum functioneaza acestea, citeste aici.