Ciorbe & Supe

#ciorbe #supa #retete #curcan #supa cu varza #curcan afumat

Supa cu varza si curcan afumat

si este aromata si consistenta, ideala pentru sezonul rece. Se serveste ca atare sau cu sos picant .

Ingrediente pentru fumat

1 pulpa de curcan afumata

300 grame

1 foaie de dafin

10 ml ulei de masline

1 ceapa tocata

2 tije de telina

2 morcovi

1

4 catei de usturoi

1 varza mica tocata

10 ml otet balsamic

fulgi de ardei iute

1 litru supa de pui

piper.

Cum se prepara supa cu varza si curcan afumat

Intr-o oala adauga pulpa de curcan, fasolea si foaia de dafin si acopera cu apa. Acopera cu un capac si lasa pe foc pana da in clocot. Da focul mai mic si mai lasa sa fiarba cateva minute. Transfera pulpa de curcan pe un platou si lasa sa se raceasca.

In alta oala incinge uleiul de masline si caleste ceapa, telina, morcovii si gulia. Adauga usturoiul si varza tocata si amesteca bine. Lasa pe foc 5 minute si adauga apoi otetul balsamic, fulgii de ardei iute si piperul.

Adauga si supa de pui, fasolea rosie si putina supa in care a fiert pulpa de curcan. Acopera cu un capac si lasa pe foc pana da in clocot.

Indeparteaza toata carnea de pe pulpa de curcan si adauga in supa. Lasa apoi pe foc 30 de minute.

Cum se serveste supa cu varza si curcan afumat

Supa cu varza si curcan afumat se serveste ca atare.
 

Urmareste Acasa.ro pe Facebook! Comenteaza si vezi in fluxul tau de noutati de pe Facebook cele mai noi si interesante articole de pe Acasa.ro.

  •  
  •  

Articol scris de

Vezi toate articolele

Expertul Acasa.ro, Chef Matthew Ehsanmehr

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Andreea Szasz: Drob, stufat si pasca, preparate traditionale intr-o forma inedita pentru masa de Paste

Experti Retete

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Cum se pregatesc mucenicii muntenesti

Experti Retete

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului