si este aromata si consistenta, ideala pentru sezonul rece. Se serveste ca atare sau cu sos picant .
Ingrediente pentru fumat
1 pulpa de curcan afumata
300 grame
1 foaie de dafin
10 ml ulei de masline
1 ceapa tocata
2 tije de telina
2 morcovi
1
4 catei de usturoi
1 varza mica tocata
10 ml otet balsamic
fulgi de ardei iute
1 litru supa de pui
piper.
Cum se prepara supa cu varza si curcan afumat
Intr-o oala adauga pulpa de curcan, fasolea si foaia de dafin si acopera cu apa. Acopera cu un capac si lasa pe foc pana da in clocot. Da focul mai mic si mai lasa sa fiarba cateva minute. Transfera pulpa de curcan pe un platou si lasa sa se raceasca.
In alta oala incinge uleiul de masline si caleste ceapa, telina, morcovii si gulia. Adauga usturoiul si varza tocata si amesteca bine. Lasa pe foc 5 minute si adauga apoi otetul balsamic, fulgii de ardei iute si piperul.
Adauga si supa de pui, fasolea rosie si putina supa in care a fiert pulpa de curcan. Acopera cu un capac si lasa pe foc pana da in clocot.
Indeparteaza toata carnea de pe pulpa de curcan si adauga in supa. Lasa apoi pe foc 30 de minute.
Cum se serveste supa cu varza si curcan afumat
Supa cu varza si curcan afumat se serveste ca atare.