Supa de cartofi cu cimbru este usor de preparat, aromata, satioasa si gustoasa. Se serveste cu paine taraneasca si cimbru proaspat pe deasupra.

Ingrediente pentru supa de cartofi cu cimbru


1 ceapa tocata
20 grame unt
ulei de masline
600 grame cartofi taiati in cubulete
3 - 4 ramurele de cimbru
1,2 litri supa de pui.

Cum se prepara supa de cartofi cu cimbru

Intr-o oala caleste ceapa in ulei si unt, timp de 10 minute. Adauga cartofii si cimbrul. Lasa pe foc pana cand cartofii devin translucizi. Asezoneaza cu sare si piper.

Acopera cu supa de pui si lasa pe foc pana cand da in clocot. Lasa apoi sa se raceasca putin. Cu ajutorul unui blender, amesteca supa, pana obtii o crema.

Cum se serveste supa de cartofi cu cimbru

Supa de cartofi cu cimbru se serveste cu putin ulei de masline pe deasupra si cimbru proaspat.
 

  •   2012-10-03
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Mihaela Rotaru

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii