Supa de ceapa cu branza este un preparat gustos si hranitor, potrivit pentru o masa usoara, in perioada de vara.
 

Ingrediente pentru supa de ceapa cu branza
 

Cum se prepara supa de ceapa cu branza
 

Incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Pune ceapa la calit, in ulei, cu sare si piper. Las-o la cuptor cam 45 de minute, pana cand devine auriu-maronie, fara sa se arda.

Pune apoi ceapa intr-o oala, impreuna cu mustarul si supa de legume. Lasa sa dea in clocot o data, apoi lasa la fiert 15 minute. Adauga patrunjelul . Pune la prajit 4 felii de paine.
 

Cum se serveste supa de ceapa cu branza
 

Se serveste cu branza pe deasupra si cu paine prajita alaturi.

  •   2011-07-28
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Tort Trio Chocolate

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu: Bulete de branza

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii