Supa de ceapa cu branza este un preparat gustos si hranitor, potrivit pentru o masa usoara, in perioada de vara.
Ingrediente pentru supa de ceapa cu branza
- 800 gr ceapa taiata
- 4 linguri ulei de masline
- 1 litru supa de legume
- 1 lingura mustar integral
- 1 legatura patrunjel
- 8 felii de paine
-
100 gr branza de capra .
Cum se prepara supa de ceapa cu branza
Incalzeste cuptorul la 180 grade Celsius. Pune ceapa la calit, in ulei, cu sare si piper. Las-o la cuptor cam 45 de minute, pana cand devine auriu-maronie, fara sa se arda.
Pune apoi ceapa intr-o oala, impreuna cu mustarul si supa de legume. Lasa sa dea in clocot o data, apoi lasa la fiert 15 minute. Adauga patrunjelul . Pune la prajit 4 felii de paine.
Cum se serveste supa de ceapa cu branza
Se serveste cu branza pe deasupra si cu paine prajita alaturi.