Ciorbe & Supe

#supa #spanac #dovlecei

Supa de dovlecel si spanac

Supa de dovlecel si spanac este un preparat usor si fumat . O poti pregati in mai putin de 20 de minute si este o placere pentru iubitorii de legume.

Ingrediente pentru supa de dovlecel si spanac
 

  • 3 linguri ulei de masline extravirgin
  • 2 ½ cani dovlecel taiat
  • 4 cani frunze de spanac proaspat,
  • 1 ½ cana cartofi taiati cubulete
  • 2 cepe medii, taiate bucati mari
  • 4 cani legume
  • 2 catei usturoi, taiati marunt
  • 1 cana coriandru taiat mare
  • 1 lamaie
  • 2 varfuri de cutit sare
     

Cum se prepara supa de dovlecel si spanac
 

Pune cratita pe foc mediu, cu ulei de masline . Cand uleiul se incalzeste (fara sa se incinga si sa scoata fum), adauga usturoiul si ceapa. Soteaza-le cateva minute. Adauga doua varfuri de sare. Adauga apoi cartofii si dovlecelul. Apoi pune legumele.

Lasa-le sa fiarba inca 15 minute, pana cand cartofii sunt moi.

Adauga spanacul si coriandrul. Pune-le pe toate intr-un blender pentru a obtine un piure. Scurge apoi sucul de la lamaie. Mai pune putin ulei de masline si sare, daca este nevoie.
 

Cum se serveste supa de dovlecel si spanac
 

Se serveste calda.

  •   2010-09-29
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Sfatul expertului

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii