cu este ideala pentru serile racoroase, cand ai nevoie de o mancare calda si aromata. Supa se prepara foarte repede si este satiosa. Se serveste cu parmezan ras pe deasupra si paine taraneasca.
Ingrediente pentru supa de fasole cu paste
200 grame paste mici
2 tije de telina tocate
2 morcovi tocati
1 tocata
1 catel de usturoi
10 ml ulei de masline
400 ml apa
400 grame tomate in conserva
50 grame supa de pui
300 grame fasole
200 grame spanac
50 grame parmezan
busuioc
rozmarin
sare
piper.
Cum se prepara supa de fasole cu paste
Intr-o oala fierbe pastele. Intre timp, intr-o oala caleste telina, morcovii, ceapa si usturoiul timp de 5 - 10 minute.
Adauga apa, rosiile, supa de pui, busuiocul si rozmarinul. Asezoneaza cu sare si piper. Lasa pe foc pana da in clocot. Da focul mai mic si mai lasa pe foc sa fiarba timp de 10 - 15 minute.
Scurge pastele si adauga-le in supa. Adauga apoi si fasolea si mai lasa pe foc cateva minute. Incorporeaza si spanacul si mai fierbe timp de 5 minute.
Cum se serveste supa de fasole cu paste
Supa de fasole cu paste se serveste cu parmezan pe deasupra.