Supa de este un preparat usor si rapid, care va fi gata in 45 de minute. Este potrivit pentru cei care isi doresc o mancare fara carne, dar si pentru vegetarieni .
Ingrediente pentru neagra
- 4 cani fasole neagra
- 4 cani supa de legume
- 1 lingura ulei de masline
- 1 ceapa mare, taiata
- 1 telina, taiata
- 2 morcovi, taiati
- 4 catei de usturoi, tocati
- 1 lingura pudra chili
- 1 lingura macinat
- 1 varf de piper negru
- 1 cana
-
1 cana rosii tocate
Cum se prepara supa de fasole neagra
Incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Soteaza ceapa, telina, morcovii si usturoiul pentru 5 minute. Adauga chili, chimion si piper si lasa totul pe foc 1 minut. Apoi toarna in tigaie supa de pui, adauga fasolea (2 cani) si faina.. Lasa mancarea pe foc pana cand incepe sa fiarba.
Intre timp, restul de fasole pune-o intr-un blender, impreuna cu rosiile. Pasta astfel obtinuta pune-o in tigaie, amesteca, da focul mai incet si lasa supa sa se faca inca 15 minute.
Cum se serveste supa de fasole neagra
Se serveste imediat.