Supa de este un preparat usor si rapid, care va fi gata in 45 de minute. Este potrivit pentru cei care isi doresc o mancare fara carne, dar si pentru vegetarieni .

Ingrediente pentru neagra
 

 

  • 4 cani fasole neagra
  • 4 cani supa de legume
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 ceapa mare, taiata
  • 1 telina, taiata
  • 2 morcovi, taiati
  • 4 catei de usturoi, tocati
  • 1 lingura pudra chili
  • 1 lingura macinat
  • 1 varf de piper negru
  • 1 cana
  • 1 cana rosii tocate
     

Cum se prepara supa de fasole neagra
 

Incinge uleiul intr-o tigaie, la foc mediu. Soteaza ceapa, telina, morcovii si usturoiul pentru 5 minute. Adauga chili, chimion si piper si lasa totul pe foc 1 minut. Apoi toarna in tigaie supa de pui, adauga fasolea (2 cani) si faina.. Lasa mancarea pe foc pana cand incepe sa fiarba.

Intre timp, restul de fasole pune-o intr-un blender, impreuna cu rosiile. Pasta astfel obtinuta pune-o in tigaie, amesteca, da focul mai incet si lasa supa sa se faca inca 15 minute.
 

Cum se serveste supa de fasole neagra
 

Se serveste imediat.
 

  •   2011-01-12
  •  
  •   comentarii

Articol scris de

Andra Rotaru

Vezi toate articolele

Articole din ciorbe-supe

Sfatul expertului

Gateste cu Oana: Cheescake in stil american

Expertul Acasa.ro, Oana Grecea: Chef in bucataria de acasa

Pune o intrebare

Cauta-ti perechea

Sfatul expertului

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu:  Trucuri pentru un orez delicios

Expertul Acasa.ro, Mariana Robescu

Pune o intrebare

Acest site foloseste cookies. Continuarea navigarii implica acceptarea lor. Afla mai multe detalii