Ingrediente pentru supa de fasole si chorizo
- 2 carnaciori chorizo taiati cuburi
- 1 ardei rosu, taiat felii
- 1 morcov, feliat subtire
- 500ml supa de legume
- 170g baby spinach
- 400g fasole din conserva
- 200g Koliba calup razuit
- 100g unt premium Koliba
Cum se prepara supa de fasole si chorizo
Intr-o oala adanca adauga untul, carnatii chorizo, ardeiul rosi si morcovii si caleste totul pana cand carnatii devin maronii. Adauga apoi supa de pui si adu totul la punctul de fierbere. Lasa supa sa clocoteasca timp de 10 minute, sau pana cand legumele se inmoaie.
Adauga la final baby spinach si fasolea si mai lasa supa sa fiarba timp de 5 minute.
Dupa ce se raceste, supa se pune in boluri si se serveste pofticiosilor, nu inainte de a presara deasupra Koliba calup razuit.
Cum se serveste supa de fasole si chorizo
Supa se serveste in boluri, presarata pe deasupra cu Koliba calup razuit.